Welkom! Welkom!
Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Lith en Oijen.
Wij zijn een kleine gemeente aan de Maas. Ons kerkgebouw staat in Lith, vlakbij de veerpont, aan de Lithse Dijk 5.
Iedere zondagmorgen hebben we om 10 uur een kerkdienst met wisselende voorgangers en op deze website vindt u de informatie over die diensten.
Bent u nieuwsgierig geworden? U bent altijd van harte welkom!

Pastorale zorg Pastorale zorg
Op dit moment is er geen predikant beschikbaar.
Als pastorale zorg dringend gewenst is kunt u contact opnemen met de scriba:
💻 scriba@pkn-lith-oijen.nl
📱   06 81 144 024

Zomerviering St. Annakapel Koolwijk Zomerviering St. Annakapel Koolwijk

Op zondag 21 juli vindt de jaarlijkse zomerviering plaats in de St. Annakapel, Koolwijksestraat 5, 5373KB Herpen.
Voorganger: ds. Ruud Stiemer uit 's-Hertogenbosch
Organist     : Tineke van de Kuit
Na de viering is er koffie met appeltaart bij Boer Bens, gevolgd door een partijtje boerengolf of boogschieten.
Van harte welkom!

Het kerkgebouw in Lith is op 21 juli gesloten!

Seniorenvakanties en zorgvakanties Seniorenvakanties en zorgvakanties

Bent u op zoek naar een vakantie met zorg én aandacht? Dan bent u bij Het vakantiebureau op de juiste plek! Het vakantiebureau organiseert seniorenvakanties en zorgvakanties voor mensen die in het dagelijks leven zorg of begeleiding nodig hebben.
Bekijk de brochure hier

Zingen verbindt - Kun je zingen, zing dan mee! Zingen verbindt - Kun je zingen, zing dan mee!
Op zaterdag 28 september organiseert de Protestantse Gemeente Gennep een regionale zangmiddag.
Deze middag worden er bekende en onbekende liederen gezongen van de Iona Community (Schotland), van Huub Oosterhuis, uit de onlangs verschenen bundel Psalmen Anders en van de oecumenische gemeenschap Taizé (Frankrijk).
De middag staat onder de muzikale leiding van Tineke Deunk-Joldersma (cantrix Protestantse Gemeente Heumen). Peter van Doeselaar verzorgt de muzikale begeleiding op orgel en piano. De zangmiddag wordt afgesloten met een vesper waarin enkele van de aangeleerde liederen zullen terugkomen.
Iedereen die graag zingt is van harte uitgenodigd!